Υγραέριο και φυσικό αέριο

Υγραέριο &
φυσικό αέριο


Ξέρουμε ότι η αντίληψη των αναγκών των πελατών μας, μας επιτρέπει να ανταποκρινόμαστε καλύτερα στις ανάγκες τους. Οι πελάτες μας αντιπροσωπεύουν για εμάς μακροπρόθεσμες συνεργασίες, στις οποίες συνεχώς επενδύουμε.
Ανακαλύψτε την καινοτόμο λύση που σας προτείνει η Oxygas για τον χώρο που δραστηριοποιείστε και τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.[/list]

Ανακαλύψτε την καινοτόμο λύση που σας προτείνει η Oxygas

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ! Φιάλες Υγραερίου με ειδική βαλβίδα ασφαλείας FLV. Η Coral Gas σάς φέρνει πρώτη τη φιάλη υγραερίου με ειδική βαλβίδα ασφάλειας Flow Limiter Valve - FLV, για να απολαμβάνετε κάθε στιγμή διπλό επίπεδο ασφαλείας! Χάρη στον ειδικό προστατευτικό μηχανισμό της, η νέα βαλβίδα περιορίζει τη ροή του υγραερίου σε περίπτωση εκτεταμένης διαρροής καθώς και σε περίπτωση εμπλοκής της στρόφιγγας σε ανοιχτή θέση, παρέχοντας επιπλέον σιγουριά στον οικιακό, αλλά και επαγγελματία καταναλωτή. Το συγκεκριμένο προϊόν αποτελεί μια σημαντική καινοτομία, καθώς παρέχει στους καταναλωτές υγραερίου ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια και αξιοπιστία.
Τα φιαλίδια υγραερίου των 190g της Coral Gas (μη επαναπληρούμενα), γεμίζονται με αυστηρά ελεγχόμενο τρόπο με βουτάνιο του εμπορίου (σύμφωνα με τις ελληνικές προδιαγραφές), για να εξασφαλίζεται χαμηλή εσωτερική πίεση σε συνθήκες λειτουργίας. Όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι κορυφαίας ποιότητας και ικανοποιούν τις ευρωπαϊκές και ελληνικές προδιαγραφές. Η παραγωγή γίνεται σύμφωνα με τον Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Κοινότητας EN417 του Σεπτεμβρίου του 1992. Η Coral Gas παράγει φιαλίδια αυτού του τύπου στις εγκαταστάσεις της στον Ασπρόπυργο Αττικής. Η εταιρία παράγει τόσο τα δικά της επώνυμα φιαλίδια "Coral Gas" όσο και προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας (private label) για τις μεγαλύτερες εταιρίες super markets. Το 25% της συνολικής παραγωγής φιαλιδίων της Coral Gas εξάγεται σε 16 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Λειτουργία χωρίς διακοπή - 24/7. Η χρήση του υγραερίου στα περονοφόρα οχήματα προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα της χρήσης ντίζελ σε συνδυασμό με τα πλεονεκτήματα της λειτουργίας με ηλεκτρική ενέργεια. Ανυψωτική ικανότητα, λειτουργία με μεγάλη γωνία κλίσης και σε ανώμαλη επιφάνεια, σε συνδυασμό με καθαρή καύση, χαμηλούς κραδασμούς και χαμηλό θόρυβο λειτουργίας. Τα μειονεκτήματα της περιορισμένης διάρκειας ζωής της μπαταρίας και του χαμένου χρόνου φόρτισης εξαλείφονται με τη χρήση του υγραερίου, που επιτρέπει αδιάλειπτη λειτουργία. Η χρήση υγραερίου συμβάλλει σε ένα πιο υγιεινό περιβάλλον εργασίας και συνίσταται ιδιαίτερα σε περιπτώσεις χειρισμού τροφίμων, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Η καθαρή καύση του καυσίμου σημαίνει ότι υπάρχει μειωμένη ρύπανση από μηχανέλαια. Με λίγα λόγια, τα περονοφόρα που λειτουργούν με υγραέριο απαιτούν λιγότερη συντήρηση και παραμένουν λιγότερο χρόνο εκτός λειτουργίας. Για τον χειρισμό των προϊόντων σας χωρίς καθυστερήσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εγκατάσταση σταθμού ανεφοδιασμού. Αυτό σημαίνει ότι τα περονοφόρα οχήματα θα μπορούν να επιστρέφουν σε υπηρεσία μετά από ελάχιστο χρονικό διάστημα. Η Coral GAS σάς προσφέρει ένα πακέτο πλήρους εξυπηρέτησης, περιλαμβανομένης της συντήρησης, των επισκευών, των παρεμβάσεων, του χρωματισμού... με πολύ συμφέροντες όρους!

Επίσημος συνεργάτης coral gas Δυτικής Ελλάδος

Σε εμάς θα βρείτε τις νέες φιάλες υγραερίου και προπανίου της Coral Gas με τη βαλβίδα ασφαλείας FLV (Flow Limiter Valve). Χάρη στον ειδικό προστατευτικό μηχανισμό της, η νέα βαλβίδα περιορίζει τη ροή του υγραερίου σε περίπτωση εκτεταμένης διαρροής.

Μάθετε περισσότερα για την Coral Gas

Συνεργασίες