Συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις για
βιομηχανικά αέρια


home_insurance_for_business_2
Η τεχνογνωσία μας πηγάζει από την πολύχρονη εμπειρία μας σε θέματα υγραερίου και τη βαθιά γνώση των κανονισμών και πρακτικών που ακολουθούνται παγκοσμίως.

home_insurance_for_business_1
Το έμπειρο δίκτυο συνεργατών μας, με τον έλεγχο και την καθοδήγηση της Τεχνικής μας Διεύθυνσης, εξασφαλίζει ασφάλεια και αξιοπιστία.

Απαντήσεις για τα συχνότερα ερωτήματα γύρω από το χώρο του αερίου

1Τι είναι το υγραέριο; Που χρησιμοποιείται;
Υγραέρια χαρακτηρίζονται οι υδρογονάνθρακες Προπάνιο και Βουτάνιο καθώς και τα Μίγματα τους, τα οποία προέρχονται είτε από τα κοιτάσματα Φυσικού Αερίου των οποίων αποτελούν συστατικό είτε όπως συμβαίνει στην Ελλάδα από την Διύλιση του αργού πετρελαίου. Το υγραέριο είναι κατάλληλο για οποιαδήποτε ενεργειακή ανάγκη σαν ένα αξιόπιστο, οικονομικό και φιλικό προς στο περιβάλλον καύσιμο. Εφαρμογές Υγραερίου: Βιομηχανία (Κλωστοϋφαντουργίες, χαρτοβιομηχανίες , βιομηχανίες δομικών υλικών , τροφίμων κλπ.) Βιοτεχνική Επαγγελματική χρήση (Ξενοδοχεία , Εστιατόρια, Ζαχαροπλαστεία Αρτοποιία , πλυντήρια ρούχων, εταιρίες μεταποίησης κλπ) Αγροτική Παραγωγή (τυροκομεία , εκκοκκιστήρια, ξηραντήρια καπνού-καλαμποκιού θερμοκήπια, πτηνοτροφεία, κλπ) Auto gas (για την κίνηση οχημάτων) Οικιακή χρήση Στο σπίτι μπορεί να καλύψει την Κεντρική Θέρμανση , ζεστό νερό , μαγείρεμα , ενεργειακό Τζάκι , θέρμανση πισίνας ακόμη και για κλιματισμό.
2Τι θα χρειαστεί να κάνω για να χρησιμοποιήσω υγραέριο στο σπίτι μου;
Για εγκατάσταση υγραερίου στο σπίτι θα χρειαστείτε, έκτος των ειδικών συσκευών Υγραερίου (Λέβητας/Καυστήρας), ένα δίκτυο σωληνώσεων υγραερίου ( εξωτερικό ή/και εσωτερικό ) και μια ειδική Δεξαμενή (υπόγεια ή υπέργεια). Με τη συμβολή των έμπειρων και εκπαιδευμένων τεχνικών συνεργατών μας, μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο της δεξαμενής, τη χωρητικότητα και τη θέση της ανάλογα με το χώρο και τις ανάγκες σας, ώστε άμεσα, γρήγορα και εύκολα να γίνει η τοποθέτησή και εγκατάσταση της. Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, η Coral Gas αναλαμβάνει τον εφοδιασμό σας με υγραέριο προσφέροντας σας την ευκαιρία να απολαύσετε τα οφέλη από τη χρήση του.
3Είναι το υγραέριο οικονομικό καύσιμο;
Οι τιμές των καυσίμων αλλάζουν καθημερινά και μάλιστα όχι με τον ίδιο τρόπο για κάθε καύσιμο. Γενικά το υγραέριο είναι ένα οικονομικό καύσιμο, και ανάλογα με την περίοδο προσφέρει αυτονομία και οικονομία έως και 30% σε σχέση με το πετρέλαιο. Χάρη στην υψηλή ενεργειακή απόδοση του , από τη μεγάλη του θερμογόνο δύναμη, τον υψηλό βαθμό απόδοσης καύσης, αλλά και το μειωμένο κόστος συντήρησης κ.λπ., κάθε νοικοκυριό επιτυγχάνει σημαντική εξοικονόμηση στα λειτουργικά του έξοδα.
4Γιατί Υγραέριο Coral Gas;
Με την υποστήριξη του Ομίλου της Motor Oil που έχει ένα από τα πλέον σύγχρονα και ευέλικτα διυλιστήρια στην Ευρώπη, διασφαλίζεται ο αδιάλειπτος εφοδιασμός του υγραερίου. Η διανομή υγραερίου για το σπίτι γίνεται απευθείας από τις εγκαταστάσεις μας μέσω του στόλου βυτιοφόρων μας,εξασφαλίζοντας τη σωστή ποιότητα και τη σωστή ποσότητα σε κάθε παράδοση. Η τεχνογνωσία μας πηγάζει από την πολύχρονη εμπειρία μας σε θέματα υγραερίου και τη βαθιά γνώση των κανονισμών και πρακτικών που ακολουθούνται παγκοσμίως. Το έμπειρο δίκτυο συνεργατών μας, με τον έλεγχο και την καθοδήγηση της Τεχνικής μας Διεύθυνσης, εξασφαλίζει ασφάλεια και αξιοπιστία.

Συνεργασίες